أخبار عاجلة
هازال كايا تبهر جمهورها بإطلالتها على غلاف مجلة Elle

هازال كايا تبهر جمهورها بإطلالتها على غلاف مجلة Elle

متابعة بتجــــــــــرد: ظهرت النجمة التركية الشابة هازال كايا على غلاف مجلة Elle بنسختها التركية في العدد الخاص بشهر أيلول الجاري. فأبهرت أنظار متابعيها على مواقع التواصل الاجتماعي بعدما شاركتهم صورتين من إطلالتها عبر المجلة.

وبدت كايا بإطلالة بسيطة وأنثوية للغاية في آنٍ معاً. إذ اختارت “مكياج” بسيطاً جداً والذي يُعرَف بـ No Makeup makeup Look. وسحرت محبيها بابتسامتها الجميلة والتي تطغى على معظم إطلالاتها. وتجدون صورتيها مرفقتين.

والجدير بالذكر أن كايا تطلّ على شاشة mtv في المسلسل التركي “حكايتنا” الذي حقق نجاحاً كبيراً في تركيا.

View this post on Instagram

Bir zamandır kendimi ifade etmekle ilgili yaşadığım bütün endişeleri bir kenara bıraktım.Aklımda ne varsa söylemenin de bana iyi geldiğini farkettim.Bu bahsettiğim süre içinde yepyeni rollerim de oldu hayatta,zevkle,dikkatle anlamaya,uyum sağlamaya çalıştığım.Farkettim ki söz konusu her anlamda ortak deneyimler olunca biz kadınların birbirimizden görüp,öğreneceğimiz çok şey var,alacak çok ilhamımız…Bizi tekdüzeleştirmeyi en çok sevenlerden moda sektörünün yeni tavrı ve uyanışı bana büyük umut veriyor.Elle dergisinin bu ay harika kadınlarıyla manifesto gibi bir sayı çıkaracağını öğrendiğimden beri çok merak ediyordum sonucu.Öyle acayip bir sayı olmuş ki,sayfaları çevirip bu birbirinden şahane kadınların hikayelerini okudukça,bunun bir parçası olmaktan gurur duydum.Çok teşekkür ederim!Size bayılıyorum.❤️ @sedaerciyes_ @rorofrose @sknngns @norashenkal @busraun @polina_shapran @elciinafacan @mugeboz @sevvalsam @aytenalpun @asilasli @selinmilosyan @sedadesovali @unerzeynep

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya) on

إلى الأعلى